Revolucionarni Crystal Nails Xtreme Fusion AcrylGel

Jedinstveni AcrylGel je član naše Xtreme porodice za koji imate dovoljno vremena da lako formirate na noktu, koji je mesecima testiran za profesionalni I brzi salonski rad.

U pet popularnih boja: najpopularnija Cover Pink, Extra White, providan, NOVO! Babyboomer White koji je savršen za Baby Boomer i French, NOVO! Transparent Pink

 • AcrylGel gradivni proizvod
 • Ekstremna gustina, ne zagreva se u lampi
 • Karakterišu ga izuzetna kontrolisanost čvrstih gelova i čvrstina i dugotrajnost akrila
 • Pakovanje u tubi – precizno se nanosi bez rasipanja materijala
 • Nema potrebe za baznim gelom
 • Potreban je samo Cleanser za nanošenje – nema alergijskih reakcija i neprijatnih mirisa
 • Lako se formira – ne razliva se pre sunčanja
 • Krajnji proizvod ima fleksibilnost gela kombinovanu sa jačinom akrila
 • Veoma lako se turpija – štedi vreme
 • Preciznija izgradnja nokta – štedljiv, uštedećete vreme na turpijanju .
 • Brži salonski rad – više klijenata

Hibrid AcrylGel gradivni gel – Nova generacija, ne zagreva se u lampi, Xtremne gustine, savršen za oblikovanje i lak za turpijanje. Kod izgradnje nokta karakteriše ga kontrolisanost gela i čvrstina i dugotrajnost akrila. Nakon sunčanja imaće fleksibilnost gela kombinovanu sa jačinom akrila. Lako se turpija nakon sunčanja i fiksiranja. Najnovije pakovnje u tubi obezbeđuje čistije uslove rada. Precizno nanošenje: dovoljna količina proizvoda se nanosi na nokat bez rasipanja. Čini izgradnju nokta bržom u odnosu na gel i akril. Nije potreban bazni gel. Koristi se samo sa Cleanser-om prema tome nema alergijskih reakcija i nema neprijatnog mirisa.

Lako se turpija. Brzo i lako oblikovanje čini da bude prijatnije i nail designer-u i klijentu.

Predlažemo sledeće turpije: Xtreme 180/180 (zelena), klasična 150/150 (plava) zebra turpija, nova IronX 150/180. Kada se oblikuje ili dopunjava ne odiže se – čak i kod problematičnih noktiju. Savršeno se može kombinovati sa drugim gradivnim proizvodima – gelovima kao i akrilima. Predlažemo sledeće završne gelove: Cool Top Gel i Xtreme Top Shine. Nanosite mekanijom četkicom: Nero Merlo I., CoverPRO, Xtreme četkicom za akril ili bilo kojom vrstom zaobljene četkice sa prirodnom dlakom.

Providni

Kod pinčovanja potrebno je naneti dva sloja, svaki sloj sunčajte, pa pinčujte.
Vreme sunčanja u UV/LED lampi: 2-3 min., u LED lampi: 1-2 min. Vreme pinčovanja u UV/LED ili LED lampi 7-15 sekundi (zavisi od jačine lampe).

Cover Pink

Najpopularnija Cover Pink boja. Kod pinčovanja potrebno je naneti dva sloja, svaki sloj sunčajte, pa pinčujte.
Vreme sunčanja u UV/LED lampi: 2-3 min., u LED lampi: 1-2 min. Vreme pinčovanja u UV/LED ili LED lampi 7-15 sekundi (zavisi od jačine lampe).

 

Extra White

Vreme sunčanja u UV/LED lampi 4-5 min, u LED lampi 2-3 min.
VAŽNO:
Sunčajte u lampi sa zatvorenim krajevima i ogledalom na dnu kako biste bili sigurni da svetlost sija u svim pravcima.

 

Transparent Pink

Živahnija boja prirodnog nokta. Ako se koristi na površini urađenoj Cover Pink-om postiže se topliji ton boje Cover-a. Odličan za takmičenja. Kod pinčovanja potrebno je naneti dva sloja, svaki sloj sunčajte, pa pinčujte.

Vreme sunčanja u UV/LED lampi: 2-3 min., u LED lampi: 1-2 min. Vreme pinčovanja u UV/LED ili LED lampi 7-15 sekundi (zavisi od jačine lampe).

 

Xtreme Fusion AcrylGel set

Set sadrži novi Xtreme Fusion AcrylGel kako biste mogli da probate ovaj jedinstveni i revolucionarni gradivni proizvod koji se ne zagreva u lampi, gust je i lak za turpijanje.