Ukoliko želite da usavršite i unapredite svoju tehniku nudimo Vam individualne obuke na kojima program birate sami.

 INDIVIDUALNA OBUKA
*rad 1na1 sa edukatorom
*tehnika turpijanja
*pravilna postavka šablona
*cover i cover refill tehnika
*crtani i građeni frenč
*one stroke
*mikro crtanje
*forme
*salonski nail art
*pripreme za takmičenje….
Organizujemo i grupne Basic obuke namenjene početnicima na kojima se polaznici upoznaju sa samim materijalom, tehnikom izlivanja, ojačavanja noktiju gelom, frenč/cover i  Gel lak kao i  nekim salonskim nail art tehnikama. 
 
BASIC OBUKA
*za početnike
*traje 5 dana
*grupe do 5 polaznika
*materijal obezbeđen
*za ranije rezervacije obezbeđen je popust
 
Takođe organizujemo tematske obuke sa inostranim edukatorima koji svoje znanje i veštine uspešno dokazuju na prestižnim svetskim takmičenjima.
 
APARATURNI MANIKIR
Grupna i individualna obuka na kojoj se uči suvi manikir i primena električne turpije u cilju besprekornog sređivanja nokatne ploče i kutikule.
 
SEMINARI
su grupne jednodnevne ili dvodnevne obuke sa različitim temama na kojima polaznici imaju obezbeđen materijal i sa edukatorom usavršavaju tehniku rada i uče da ovladaju novim veštinama iz oblasti nail dizajna.
 
WORK SHOP
su seminari na kojima edukator pokazuje različite tehnike rada i sa posetiocima deli svoje znanje i iskustvo i na taj način pomaže podizanju nivoa rada na viši nivo kod nail dizajnera. Kod ovih seminara se na kraju dana za iznos kotizacije bira proizvod po želji, tako da su ovi seminari praktično besplatni , a izuzetno korisni.
 
VAŠ USPEH JE NAŠ USPEH, A IZBOR JE CRYSTALNO JASAN!