Kako Compact Base Gel menja gel lak tehniku?

Klasična gel lak tehnika:

Govorimo o ovoj tehnici kada vaš klijent želi dugotrajan (2 nedelje) prirodni efekat gel laka.
Održavamo nokte zdravim ako uklanjamo gel lak otapanjem.
Prvo treba da koristimo mekanu buffer turpiju da zaštitimo prirodne nokte. Mana korišćenja mekane bufer turpije je to što ne čini da gel dugo traje. Ali koristeći Compact Base gel rešavamo taj problem! Ima najbolju jačinu prijanjanja među svim baznim gelovima. Prvo nanesite tanak sloj Compact Base Gela, zatim dolazi boja i sjaj – možete lakše otopiti jer imamo tanak bazni sloj. Na Compact Base gel možemo naneti 3 Step i One Step CrystaLac.
Možete preskočiti nanošenje završnog sjaja u slučaju One Step CrystaLaca. Rezultat može biti još tanji sloj na noktima.

Nova linija ojačavanja – gel lak tehnika:

Ova tehnika je razvijenija i kompleksnija od klasične tehnike. Važno je odvojiti ove dve tehnike.
Izgledaju drugačije a i dugotrajnost nije ista.
Kako bismo postigli dugotrajnost gel laka (3-4 nedelje) potrebno je da nanesete Compact Base Gel (bilo koju boju) na pripremljene prirodne nokte (pripremite ih finom turpijom). Pre sunčanja stavite manju količinu materijala na sredinu nokta i lagano ga nivelišite ali da ostane
izdignuta C tačka. To će biti bazni sloj.
Zatim nanesite 3 Step ili One Step CrystaLac u 1-2 sloja i zatvorite sa završnim sjajem. Ovo je slična procedura izradi baznog sloja. Potrebno je da nivelišete završni sjaj četkicom dok ne dobijete površinu koja se ne lomi I stvara lepu krivu.

Sledeći put ne morate da otapate nokte. Potrebno je samo da uklonite boju sa površine nokta i bazni sloj ostaje na noktima. Tako ova tehnika štiti vaše prirodne nokte od istanjivanja.